A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Острицької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Методична вітальня ЗДНВР

Дата: 09.12.2022 10:23
Кількість переглядів: 29

Нас не подолати!

Відповідно до плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Острицької сільської ради 08.12.2022р. на базі Маморницької Вама гімназії проведено методичну вітальню для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Острицької сільської ради на тему: «Сучасні підходи до організації методичної роботи в ЗЗСО».

Адміністрація гімназії презентувала оновлене освітнє середовище, «перлиною» якого є музейний куточок та зелений клас на чистому повітрі (із затвердженим проєктом).

Гажук Ю.В. - ЗДНВР гімназії провела ділову гру з елементами тренінгу: «Роль заступника директора з навчально- виховної роботи у формуванні творчого педагогічного колективу».

Разом із керівником гуртка, Гемблук М., всі присутні опинилися у «Подарунковій майстерні», де з бісеру виготовили янголів, які невдовзі разом з гуманітарною допомогою буде відправлено на Схід, нашому колезі, Магасу О.М. та його побратимам.

На цьому семінарі радо завітала начальник відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та роботи з експертами Мар'яна Унгурян, презентувавши інформаційно-аналітичну систему EvaluEd, цифровий інструмент, який не має аналогів.

Заступники разом із працівниками відділу освіти обговорювали Методичні рекомендації щодо заповнення сторінок класних журналів у 5-х класах.

Зазулинська Т.Г., головний спеціаліст відділу освіти надала відповідні рекомендації заступникам директорів закладів освіти.

Відділ освіти, культури, молоді та спорту щиро дякує Унгурян М.О., Управлінню Державної служби якості освіти у Чернівецькій області за настанови, підтримку та гарний презент «Абетка директора», керівництву, адміністрації Маморницької Вама гімназії, педагогічному колективу разом з чудовими учнями, батьками та всьому персоналу, які у тандемі провели неоціненну співпрацю.

У єдності – наша сила. Де єдність – там перемога!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора