A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Острицької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Новини

День Державного прапора України

Бажаємо, щоб небо над головою було завжди ясним і блакитним, а урожай щедрим і багатим. Нехай прапор України гордо в'ється на вітрі і наповнює душу патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього.

09:00 23.08.2022

Готовність закладів освіти Острицької ТГ до початку навчального року

11-12 серпня на виконання розпорядження сільського голови В.Цуркана проведено огляд готовності закладів освіти Острицької ТГ до початку навчального року в умовах воєнного стану в осінньо-зимовий період.   Робоча група відвідала всі заклади освіти, що розташовані на території та перебувають у комунальній власності Острицької  сільської  ради. У ході об’їзду обстежено приміщення закладів, захисні споруди, пришкільні території, перевірено підготовку тепломереж, організацію роботи з охорони праці, медичного обслуговування дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо.    За результатами огляду складено акти перевірки готовності освітнього закладу до роботи в новому навчальному році. Особливу увагу приділено роботі закладів в умовах воєнного стану, карантину (наявність медичних куточків, ліків та кількість антисептиків, масок, пірометрів, наявності та облаштування сховищ, медичних кабінетів тощо)  Отже, оглянуті заклади освіти в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного проведення освітнього процесу в новому навчальному році.

15:10 19.08.2022

Нарада з директорами ЗЗСО, ЗДО, музшколи та заступниками директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО

22.06.2022 р. - на нараді з директорами ЗЗСО, ЗДО, музшколи та заступниками директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО відділ освіти, культури, молоді та спорту підбив підсумки роботи за 2021/2022 н.р.: підкреслено здобутки у спільній роботі, значні зміни в освітньому середовищі, обговорення проблем та шляхи їх подолання. Актуальна тема на порядку денному: підготовка до нового 2022/2023 н.р. (освітні програми, типові робочі навчальні плани тощо), акцентувалася увага на впорядкування, підготовку укриттів у закладах освіти для забезпечення очного чи змішаного навчання.

15:03 22.06.2022

Звіти директорів Острицької ТГ

з 2 червня 2022 р. у всіх закладах освіти Острицької ТГ відбулися звіти директорів перед педколективами, громадськістю. На всіх зборах присутніми були працівники відділу освіти сільської ради, у деяких завітав і сільський голова В.Г.Цуркан.

09:05 16.06.2022

До уваги вступників 2022! Не пропустіть інформацію з даними для потенційного учасника національного мультипредметного тесту

Упродовж найближчих двох-чотирьох днів, особи, які створювали реєстраційні картки учасників ЗНО, отримають  смс-повідомлення від Centr_ZNО з такою інформацією:

11:48 05.05.2022

У ОЗ Годинівський ліцей – польові збори

Україна… її майбутнє в руках молоді. Нині юні громадяни стають безпосередніми учасниками суспільних процесів держави, тому серед виховних напрямів ОЗ Годинівський ліцей пріоритетним є патріотичне виховання, як стрижневе, що відповідає нагальним вимогам і викликам сьогодення.

17:47 04.05.2022

Вхід для адміністратора